Пътуването до хотел "Мурсал" е пътуване назад във времето

Добре дошли в нашата реализирана мечта за бягство от времето на забързаност и усещане за сливане с природата!

Архитектурата на хотела е вдъхновена от традиционното родопско строителство, съчетана с удобствата на съвремието – спа зона, включваща стая за релакс, сауна, зона за масажи и запазената марка на хотела – парна баня с ароматни билки и мурсалски чай. А дървените кошаци, одера, миндерите са вълшебното килимче, носещо ни в свят, изпълнен с хармония, чистота, където човек може да намери себе си.

Ние от хотел „Мурсал“ ще се радваме да бъдете наши гости и да споделим част от мистичния заряд на планината и духа ни!

мурсал_хотел

Хотел „Мурсал“ се намира в западната част на Родопите, в най-живописната част на с. Ягодина, на около 1400 м надморска височина, на 220 км от София, на 100 км от Пловдив, на 40 км от ски лифт Стойките към курорта Пампорово и на 24 км от спа градчето Девин. …

Хотел “Мурсал” е създаден в периода 2011-2014 г. с финансовата подкрепа на ЕС, мярка 312 на Програмата за развитие на селските райони в с. Ягодина – кътче от Родопите, което води своята история от около ІV-то хилядолетие пр. Хр. ..

Тук можете да намерите не просто място за своята почивка, тук можете да намерите своята хармония – крехкото равновесие между спокойствието да погледнеш в себе си и ентусиазма да поемеш избран от теб път или предизвикателство – вдъхновени от красотата и енергията на света около вас…

Мисията ни е да спомогнем запазването духа и красотата на това райско кътче, да ги споделим, с онези, които биха ги оценили, и да запазим младостта на тези древни земи ..

... с дъх на Родопи

"Като че съвършенството се получава не, когато няма вече що да се прибавя, но когато няма какво повече да се махне"

Антоан дьо Сент-Екзюпери